Winkelmand

Volwassen EK Achterhoek T-Shirt

16,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Laat zien dat je trots bent op je land én regio! Dit EK Achterhoek t-shirt heeft een super mooie, oranje romp en herkenbare Achterhoekse vlag mouwen. Zo support je niet alleen Oranje, maar ook de Achterhoek! Trotser dan dit kun je toch ook niet zijn?!

Het t-shirt is perfect voor mannen én vrouwen. Unisex. Gewoon veur ons allemaol! Samen dragen met de kids? Een happy, Achterhoekse family?! We hebben het EK Achterhoek Oranje t-shirt ook voor kinderen. Of liever oranje mouwen? Dan hebben we ook een variant van het EK Achterhoek Oranje t-shirt die helemaal Oranje is. Net wat subtieler!

VOLWASSEN EK ACHTERHOEK ORANJE T-SHIRT BESTELLEN?

Je kan dit shirt rechtstreeks bij Barstens Mooi Spul bestellen. Zoals bi-j alles geldt: veur 16.00 uur besteld, margen thuusbezorgd. Maar let op: je kan het shirt ook laten bedrukken! Met de naam van je hubby, (kleind)kind of gewoon van jezelf natuurlijk. Geef dat door bij je bestelling en houd er rekening mee dat dit de levertijd een paar daagjes vertraagd. Maor dan he’j ook wat!

Belangrijke productkenmerken

Het Volwassen EK Achterhoek t-shirt is nauwsluitend. De soepele stof valt erg mooi en is heel luchtig. Ook fijn dus wanneer je ‘m midden op die warme zomerdag draagt! De mooie V-hals is afgewerkt met een zwarte bies. Geeft net weer even een randje aan dit shirt. Maten beschikbaar van S t/m XXL. En zoals we al zeiden: veur deerntjes & stoere keals!

Productkenmerken

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL, XXL

Anderen bekeken ook