Winkelmand

Volwassen EK Achterhoek Oranje T-Shirt

16,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Heel Nederland paraat als het om het Nederlands Elftal gaat! Ja ja, eens in de zoveel tijd zijn we allemaal in de ban van ons Oranje. Vaak tijdens het EK of WK voetbal, maar ook wanneer we op vakantie gaan en ineens aan iedereen moeten laten zien dat we Hollanders zijn (alsof dat zonder shirt niet zou lukken, maar toch…). Wanneer en waar je ‘m ook draagt: met dit Volwassen EK Achterhoek Oranje t-shirt laat jij jouw Oranje én Groene roots zien. Trots op Nederland, maar ook zeker op de mooie Achterhoek. De Achterhoekse vlag is namelijk heel subtiel verwerkt in de oranje mouwen van het shirt. Het t-shirt is trouwens perfect voor mannen én vrouwen. Unisex. Gewoon veur ons allemaol! Samen dragen met de kids? Een happy, Achterhoekse family?! We hebben het EK Achterhoek Oranje t-shirt ook voor kinderen. Of liever groene mouwen? Dan hebben we ook een variant van het EK Achterhoek t-shirt met daarop de Achterhoekse vlag zoals we ‘m allemaal kennen!

Volwassen EK Achterhoek Oranje T-Shirt bestellen?

Je kan dit shirt rechtstreeks bij Barstens Mooi Spul bestellen. Zoals bi-j alles geldt: veur 16.00 uur besteld, margen thuusbezorgd. Maar let op: je kan het shirt ook laten bedrukken! Met de naam van je hubby, (kleind)kind of gewoon van jezelf natuurlijk. Geef dat door bij je bestelling en houd er rekening mee dat dit de levertijd een paar daagjes vertraagd. Maor dan he’j ook wat!

Belangrijke productkenmerken

Het Volwassen EK Achterhoek Oranje t-shirt is nauwsluitend. De soepele stof valt erg mooi en is heel luchtig. Ook fijn dus wanneer je ‘m midden op die warme zomerdag draagt! De mooie V-hals is afgewerkt met een zwarte bies. Geeft net weer even een randje aan dit shirt. Maten beschikbaar van S t/m XXL. En zoals we al zeiden: veur deerntjes & stoere keals!

Productkenmerken

Extra informatie

Gewicht

0,2 kg

Kleur

Oranje

Maat

S, M, L, XL, XXL

Materiaal

Overig

Anderen bekeken ook