Winkelmand

T-shirt Achterhoekse vlag zwart

9,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Loop jij deze zomer rond met dit toffe zwarte Achterhoekse vlag t-shirt? Dit item mag absoluut niet missen in de kledingkast van iedere trotste Achterhoeker! Draag de groene kleur met trots. Laot an iederene zeen waor i-j verdaon kump! Binnen en buiten onze mooie regio. Barstens Mooi Spul haakt graag in op de Achterhoekse trots en biedt daarom zit prachtige Achterhoekse vlag t-shirt aan! Wij laten graag zien hoe trots wij zijn op deze regio.

 

BESTEL DE ACHTERHOEKSE VLAG PRODUCTEN

Naoberschap staat centraal in de Achterhoek en dat is nog meer versterkt sinds de komst van de Achterhoekse vlag! De kleuren en lijnen van de vlag zijn geïnspireerd door het typische landschap van onze regio. Inmiddels is de vlag een symbool geworden voor de Achterhoek.

In onze webwinkel vind je producten van goede kwaliteit en helpt ons team je graag met het vinden van het juiste product. Bestel eenvoudig en snel voor 16:00 uur en wi-j bezorgen het morgen al an huus! Heb je iets leuks gevonden maar wil je het in het echt zien? Onze fysieke winkel is gevestigd in het schitterende Doetinchem.

Belangrijke productkenmerken

Het zwarte Achterhoekse vlag t-shirt is voorzien van een gedrukte Achterhoekse vlag. Hieronder staat “Achterhoek” in sierlijke letters.  Hij is verkrijgbaar in de maten S t/m XL en kan gedragen worden door zowel vrouwen als mannen!

 

Productkenmerken

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL

Anderen bekeken ook