Winkelmand

Kind EK Achterhoek Oranje T-Shirt

16,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Net even anders dan het standaard EK Achterhoek t-shirt is deze volledig Oranje variant. De Achterhoekse vlag zit hier slechts subtiel verwerkt in de mouwen. Voor als je trots bent op de regio, maar vindt dat groen vloekt bij oranje. Of zo. Hoe dan ook, het shirt is van dezelfde kwaliteit, heeft dezelfde romp en uiteraard die knipoog naar onze mooie Achterhoek. De varianten voor volwassenen en kinderen, maar dus ook met oranje of groene mouwen, zorgen ervoor dat je met de hele Achterhoekse familie in stijl naar het EK Voetbal kijkt! En wie wil dat nou niet!

KIND EK ACHTERHOEK T-SHIRT BESTELLEN?

Wanneer i-j ’t shirt onbedrukt besteld, wördt ie de volgende dag thuusbezorgd. Maar: je kan het shirt ook laten bedrukken! Super leuk wanneer ze een favoriete speler hebben, ze graag rondlopen met eens t-shirt met hun eigen naam of als het misschien wel “opa’s favorietje” is! Wat je er ook op wil zetten, het kan. Houd er wel rekening mee dat dit de levertijd met een paar dagen vertraagd. Maor dan he’j ook wat!

Belangrijke productkenmerken

Het EK Achterhoek t-shirt is nauwsluitend en heeft een mooi model. Het shirt heeft een V-hals, die netjes is afgewerkt met een zwarte rand. Hierdoor kriebelt het niet! De stof is soepel en luchtig, waardoor je het shirt ook op warme dagen kan dragen. Enne, dat kan sowieso ook tijdens het WK of de Nations League of…

Productkenmerken

Extra informatie

Gewicht

0,2 kg

Kleur

Oranje

Maat

92, 104, 116, 128, 140, 152, 164

Materiaal

Overig