Winkelmand

Over ons

Barstensmooispul.nl is onderdeel van Hogenkamp Klompen & Souvenirs. Wi-j bunt dé plek veur al ow Achterhoekse Vlag Producten. Leer ons kennen!

Waor bun i-j dan van?

Over Barstens Mooi Spul

Al sinds het ontstaan van de Achterhoekse vlag, verkopen wij de herkenbare groene producten. Eerst deden we dat via Klompjes.com, het zusterbedrijf van Barstens Mooi Spul. Maar ons assortiment werd steeds groter. Met al bijna 100 Achterhoekse vlag producten op de website, werd het tijd voor een eigen merk. Een merk met karakter, herkenbaarheid en een knipoog. Dat werd Barstens Mooi Spul! 

Doppenvanger klomp Achterhoekse vlag
Wenskaarten Achterhoekse vlag
Niet lullen maar poetsen

Onze werkwijze

Bestellen van je Achterhoekse vlag producten doe je bij ons want:

💚  Wi-j hebt een onmundig assortiment
💚  Alles wördt gratis thuusbezorgd vanaf €40,-
💚  Ervaar olderwetse service
💚  Alles is uut veurraod leverbaor

Achterhoekse vlag producten

Over de Achterhoekse Vlag

Achterhoekse Vlag producten. Sinds het ontstaan van de vlag in 2018 kun je er niet meer om heen. Toen werd de vlag – tijdens een wedstrijd van de Zwarte Cross & Grolsch – ontwikkeld. Na ruim 380.000 stemmen werd het ontwerp van “Paul Heutinck uut Winterswiek” tot de winnende gekozen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder. En zeg nou eerlijk: je bent pas écht een Achterhoeker als je minimaal één Achterhoekse Vlag product in huis hebt 😉 

Achterhoekse vlag

Wi-j stellen ons aan ow veur:

Over ons

Rob en Cindy Hogenkamp

Eigenaars Barstens Mooi Spul

"We mogen als Achterhoekers trots zijn op wat we doen en wie we zijn. Anpakkers met een D'RAN mentaliteit."

Over ons

Theo Hogenkamp

Chef klompen bij Klompjes.com

"Zaken doen, maar ook feest vieren. Dat is waar wij nuchtere Achterhoekers goed in zijn. De regio is groot geworden door normaal te blijven."

Over ons

Rikie Hogenkamp

Onmisbare steun & toeverlaat

"In de Achterhoek geniet ik echt van het leven, de mooie natuur en het gemuudelijke. De mooie stadjes en dorpen, waar Naoberschap nog heel gewoon is."

Over ons

Kim Hogenkamp

Kunstenares Mijneersteklompjes.nl

"Carnaval en kermis waar ze in andere delen van Nederland u tegen zeggen. We mogen trots zijn op onze mooie omgeving. En dat dragen we graag uit met onze Achterhoekse vlag producten."