Winkelmand

Kort Grei – ‘de Achterhoekse likeur’ – appel kaneel

14,95

Uitverkocht

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Achterhoekers en Achterhoekerinnekes. Wi-j hebt wat ni-js veur ow! Deze overheerlijke, Achterhoekse likeur. Kort Grei. De likeur heeft een appel kaneel smaak en smaakt dus eigenlijk een beetje naar appeltaart. Of apfelstrudel. Zelf zouden we er een flinke dot slagroom op spuiten. Dan heb je écht net een gebakje. Maar het is ook heerlijk bij de koffie. Of “on the rocks” zoals ze in ‘t westen zouden zeggen. De Achterhoekse likeur kun i-j ook barstens lekker mixen! Met spa rood bijvoorbeeld.

Kort Grei met appel kaneel smaak bestellen?

Wil je deze Achterhoekse likeur zo snel mogelijk in huis hebben? Dan kun je terecht in onze fysieke winkel aan de Dr. Hubernoodtplaats 6 in Doetinchem. Maar je kan de likeur ook bestellen. Hier. Als i-j dat veur 16.00 uur doet, he-j margen al ‘n stuk in de hakken.

Belangrijke productkenmerken

De fles van Kort Grei is een waar collectersitem. De prachtige likeurfles heeft een sticker met daarop de Achterhoekse vlag én alle productinformatie. Het is zo’n fles die je prominent in je woonkamer wil hebben staan. Op de likeurtafel. Of in de keuken, tussen alle andere flessen.

Drinken van de Achterhoekse likeur doe je uiteraard uit een Achterhoeks borrelglas. Niet te missen!

Productkenmerken

Extra informatie

Inhoud

20cl

Percentage

15%

Anderen bekeken ook