Winkelmand

Diamond painting

“Och Gerda, meen i-j dat now?! Hebt ze bi-j Barstens Mooi Spul écht diamond paintings?! Maor daor bun ik toch völ te ongeduldig veur? Neet?!” Nee Trees. Dit is gewoon kei ontspannen en super leuk! Diamond painting is helemaal van deze tijd. Je kan zoveel mooie dingen maken met al die diamond painting patronen en steentjes. Wij hebben er twee: de Achterhoekse vlag én een schitterende “skyline” van Winterswijk.

Toont alle 2 resultaten

Achterhoekse vlag diamond painting

Onze diamond paintings hebben natuurlijk dat echte Achterhoekse. Dat kan ook niet anders met een foto van Winterswijk of de Achterhoekse vlag. De afmetingen van de Achterhoekse vlag diamond paintings zijn 50 x 40 cm. Dat betekent 50 steentjes en urenlang knutselplezier!

Wat is diamond painting?

Met diamond painting plak je piepkleine steentjes op een patroon. Dat patroon kan van alles zijn. Van je eigen hond, tot onze prachtige Achterhoekse vlag diamond paintings. Het plakken van de steentjes is heel ontspannen en super leuk om te doen. De rage is ontzettend populair en daarom hebben ook wij het opgenomen in ons assortiment. Suggesties voor nieuwe Achterhoekse vlag diamond paintings? Neem gerust contact met ons op!