Boek de kist – culttrainer & superboer

19,95

44 op voorraad

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

In 2013 begon de cultivering van voormalig voetbaltrainer Simon Kistemaker serieus gestalte te krijgen. Naarmate de voetbalwereld steeds zakelijker en wetenschappelijker werd, groeide bij veel mensen de heimwee naar de motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong. Hij is de enige Nederlandse trainer die het recalcitrante fenomeen George Best onder zijn hoede had. De lastigste spelers waren zijn grootste fans. Later had De Kist zijn gestaalde mentaliteit hard nodig in een verbeten strijd tegen een hersentumor en prostaatkanker.

Sinds 2013 is er veel veranderd. In juli 2020 overleed Thea, de steun en toeverlaat van Simon. In november 2021 volgde ook De Kist zelf, op 81-jarige leeftijd.

Dit grote verlies heeft vooral De Graafschap en de vurige aanhangers van Het Kistendom hard geraakt. Daarom wordt aan de vooravond van het zeventigste jubileumjaar van de club uit Doetinchem De Kist, Culttrainer en Superboer eenmalig in een geactualiseerde versie uitgebracht: met extra hoofdstukken, bijzonder nieuw beeldmateriaal én een unieke bijdrage van Erik ten Hag, trainer van Manchester United.

Je kloten er af werken dat is waar we in de Achterhoek  ook voor staan, en dat is ook waarom Simon Kistemaker zo populair is onder de Superboeren. Het nieuwe boek De Kist, Culttrainer en Superboer verkrijgbaar in onze webshop. Een uniek geschenk voor de Superboeren en voetbalfans.

Belangrijke productkenmerken

De Kist, Culttrainer en Superboer eenmalig in een geactualiseerde versie uitgebracht: met extra hoofdstukken, bijzonder nieuw beeldmateriaal én een unieke bijdrage van Erik ten Hag, trainer van Manchester United.

Productkenmerken

Extra informatie

Anderen bekeken ook