Winkelmand

Achterhoekse vlag vergeet me nietje in terracotta potje

1,25

Uitverkocht

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Plant dizzen alderbastend mooie blauwe blömen met un geel hartjen in ow goorden. Ze zijn zo klein dat je ze bijna niet kan zien. Vandaar ook de naam vergeet-mij-niet. Zaai ze in je tuin, bloembak of bloempot. Ze houden van zon, maar niet te veel!  Daarnaast zijn deze zaadjes ontzettend leuk om cadeau te geven. Met een kleine knipoog naar de boodschap “vergeet-me-niet”..

 

Achterhoekse vlag vergeet-me-nietje bestellen?

Bestel vandaag voor 16.00 uur (op werkdagen, in ‘t weekend bunt wi-j ook vri-j) en zaai de Achterhoekse vergeet-me-nietjes morgen! Ben je vandaag bezig met de tuin en wil je die bloemetjes maar al te graag? Kom langs bij ons in de winkel. Deze zit gevestigd aan de Hubernoodtplaats 6 in Doetinchem. Maandag t/m donderdag bunt wi-j los van 08.00 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag tot 15.00 uur en op zaterdagen tot 12.00 uur.

Belangrijke productkenmerken

Vergeet me nietje in een terracotta bloempotje. De bloempotjes worden geleverd met een zakje met zaadjes en een turf- of cocostablet. De beste periode om deze te zaaien is tussen juni en september in de tuin. De volgende lente zal hij prachtig gaan bloeien tussen april en juni.

Productkenmerken

Extra informatie

Anderen bekeken ook