Winkelmand

Achterhoekse vlag glazen en mokken

In de Achterhook bunt wi-j steavige drinkers. Van bier tot koffie: laot ‘t ow smaken. En wist je dat het nóg lekkerder wordt als je jouw gele of zwarte goud uit een Achterhoekse vlag glas kunt drinken? Ja, echt waar! We hebben bierglazen, theeglazen en mokken met daarop de Achterhoekse vlag. Ook super leuk om als cadeautje te geven aan een vriend, familielid of zakenrelatie!

Achterhoekse vlag mokken en glazen

Enig resultaat

Theeglas met Achterhoekse vlag

Theeleutjes. En dan bedoelen we niet de koekjes, maar oe! Zo van “deerntje, kom i-j margen ff op de thee?”. En terwijl de stoere kearls ‘t land op gaan met een paar Achterhoekse vlag klompen aan hun voeten, drinken jullie lekker binnen een glaasje thee. Groene thee past natuurlijk het best bij de Achterhoekse vlag, maar elk smaakje wordt lekkerder als je ‘m drinkt uit het Achterhoekse theeglas!

Achterhoekse vlag koffiemok

Kump de kearls terug van buuten? Dan willen ze vast aan de koffie. En drinken de deerntjes er gezellig eentje mee. Daarvoor hebben we bij Barstens Mooi Spul koffiemokken met de Achterhoekse vlag. De mok is van porselein en heeft die altijd herkenbare opdruk. Wedden dat koffie uit een Achterhoekse vlag koffiemok nog nooit zo goed heeft gesmaakt?!