Winkelmand

Gepersonaliseerde geschenkpakketten

In den Achterhoek is er altied reden voor feest. Ene pilsken drinken doot wi-j graog. Maar soms mag er iets meer uitgepakt worden; letterlijk! Iemand is jarig, (trekker)rijbewijs behaald, je medewerkers bedanken omdat zi-j harde werkers bunt. Of gewoon, omdat ‘t kan. Oh ja, en tijdens kerst mag natuurlijk een kerstpakket niet ontbreken. Wat te geven? Een Achterhoeks geschenkpakket, van Barstens Mooi Spul! 

Wi-j hebben een onmundig assortiment aan Achterhoekse vlag producten. Al onze fantastische producten kun jij gebruiken voor het samenstellen van een geschenkpakket. Niets is te gek, alles is mogelijk! En daor blieft ‘t neet bi-j. Je kunt een groot deel van de producten laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van het logo van je sportvereniging of bedrijf op de Achterhoekse vlag muts.

Hoe stel je een gepersonaliseerd geschenkpakket samen?

Wil jij een geheel gepersonaliseerd geschenkpakket samenstellen? Kies je favoriete producten en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Dan gaan we direct voor je aan de slag en maken wij er een mooi pakket van. Zijn er te veel leuke producten waardoor je niet kunt kiezen? We denken graag met je mee! 

De geschenkpakketten zijn zéér populair, dus neem snel contact op. Wat let ow!

    Barstensmooispul.nl

    Dr. Huber Noodtplaats 6
    7001 DT Doetinchem