Achterhoekse vlag flesopeners

Krie-j ow pilsken neet lös? Dan kun je wel een van onze Achterhoekse vlag flesopeners gebruiken! We hebben ze van kunststof en een chique variant van hout en in de vorm van een klomp. Natuurlijk allebei voorzien van die mooie, groene Achterhoekse vlag. Wist je trouwens dat je met de flesopener in vorm van een klomp op twee manieren laat zien dat je trots bent op waar je vandaan komt?! De Achterhoekse vlag veur de regio, de klomp veur ow vaderland. Da’s toch mooi?!

Achterhoekse vlag flesopeners

Enig resultaat

Kunststof flesopener met Achterhoekse vlag

Kiek: wi-j drinkt natuurlijk ‘t liefst Grolsch. Maar sommige Achterhoekers drinken ook graag andere biertjes. Wat we daarvan vinden laten we maar even in het midden. Maor: ook die fleskes motten open! Dus of je nou kiest voor ons heilige bier of een ander goudgeel goedje, een Achterhoekse vlag bieropener kun je áltijd goed gebruiken. Deze kunststof flesopener heeft een groene opdruk en is zelfs voorzien van het logo van de regio.

Achterhoekse vlag klomp flesopener

We zeiden het al eerder, deze flesopener is niet alleen een knipoog naar de Achterhoek, maar ook naar Nederland. Door het hout waarvan de bieropener gemaakt is, gaat hij lang mee. Olderwetse kwalitiet, zoals we dat hier zeggen. Het formaat ligt fijn in je hand, waardoor het openen van jouw flesje bier een fluitje van een cent wordt! Ja dames, ook voor jullie! De Achterhoekse vlag wordt op het klompje geschilderd en ook het logo van de regio vind je hier weer terug.