Winkelmand

Achterhoekse vlag met Graafschap embleem

17,50

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Het liedje luidt niet voor niks: “De Superboeren uut de Achterhoek, hup De Graafschap, hup De Graafschap”! Denk je aan de Achterhoek, dan denk je aan deze prachtige voetbalclub natuurlijk. En laten we die twee nou eens met elkaar hebben gecombineerd. In een vlag. Een Achterhoekse vlag met De Graafschap embleem! Dat is toch barstens mooi?! Het is dé vlag om in je busje te hangen als je met zo’n verrotte combi naar uitwedstrijden gaat, voor aan de muur in je thuiskroeg of “gewoon veur om de nek as i-j promotie viert”. Alhoewel dat laatste nog wel weer ff’kes zal duren…

Achterhoekse vlag met Graafschap embleem bestellen?

Wil jij deze schitterende vlag ook hebben?! Dat kan! Bestel ‘m dan nu via onze webshop. Of kom even gezellig langs bij onze winkel aan de Dr. Hubernoodtplaats in Doetinchem. Daar vind je niet alleen deze vlag met De Graafschap logo, maar ook nog heel veel andere Achterhoekse vlag producten. I-j könt oe zo gek neet bedenken, of wi-j hebt ‘t!

Belangrijke productkenmerken

De afmeting van de vlag is 100 x 150 cm. Hij is gemaakt van hele fijne, lichte stof en kan in de was. Handig as i-j d’r bier overhen gegooid hebt!

Productkenmerken

Extra informatie

Anderen bekeken ook