Winkelmand

Achterhoekse vlaggen

De Achterhoekse vlag. Daar is deze hele gekte natuurlijk allemaal mee begonnen! In 2018 werd de vlag ontworpen door Paul Heutinck, tijdens een wedstrijd van Grolsch en de Zwarte Cross. De groene kleur staat voor het weidse van de Achterhoek. En de witte lijnen symboliseren wegen, die elkaar in het midden raken. Diepgaand he, dat mooie ontwerp! De groene vlag kunnen we niet meer wegdenken uit het Achterhoekse straatbeeld. Dus die mo’j gewoon hebb’m!

Toont alle 5 resultaten

Achterhoekse vlag bestellen

Ben jij op zoek naar de Achterhoekse vlag? En dan bedoelen we niet alle producten waar ‘ie op staat, maar gewoon de echte vlag. Dan hebbie hier ow ideale winkel gevonden! Bij Barstens Mooi Spul vind je namelijk meerdere Achterhoekse vlaggen. We hebben een wimpel, maar ook een vlag voor aan de vlaggenmast. Zo geef je jouw huis of bedrijfspand nét dat laatste, Achterhoekse zetje.

Grote Achterhoekse vlag

Niet iedereen neemt genoegen met middelmatig. Sommige mensen willen gewoon een vlag van 2 bij 3 meter. En ja je raadt het al: zelfs die hebben we! We hebben Achterhoekse vlaggen van 1 bij 1,5e meter, 1,5 bij 2,25 meter en dus zelfs van 2 bij 3 meter. ONMUNDIG GROOT JAO! Bestel ‘m noe snel. Enne, ook veur de kleintjes onder ons: er is er ook een van 40 x 60 cm.