Winkelmand

Achterhoekse vlag canvastassen

Een canvastas. Dat zijn die hippe tasjes van stof. Handig voor naar het werk, naar school of even snel wanneer je het dorp in gaat. Wij hebben meerdere Achterhoekse vlag canvastassen in ons assortiment! De canvastassen hebben afmetingen van 40 x 40 centimer. Daardoor zijn ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. En da’s wel zo fijn als i-j overal wil laoten zien da-j ‘n trotse Achterhoeker bunt!

Toont alle 2 resultaten

Achterhoekse vlag tas kopen?

We hebben meerdere Achterhoekse vlag tassen in ons assortiment. Deze canvastassen, maar ook rugzakken en sporttassen. Dus waar je ook heen gaat, voor elk moment hebben wij een geschikte Achterhoekse tas! Neem ow rotzooi overal met naortoe en maak de blits met dizzen prachtige exemplaren. Dat mo’j toch gewoon hebb’m?!

Achterhoekse vlag tas met eigen opdruk?

Bi-j Barstens Mooi Spul is niks te gek. Heb i-j zelf ‘n mooi idee veur ‘n Achterhoekse vlag canvastas? Dan vinden wij dat heel leuk! Zelf stoppen onze ideeën ook nooit. Dus wil jij een Achterhoekse tas met eigen opdruk? Dan kun je hier contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag hoe we je kunnen helpen.