Achterhoekse vlag klompen

Op zoek naar klompen met de Achterhoekse vlag? Dan ben je bij ons bij de juiste webwinkel! Barstens Mooi Spul heeft diverse soorten klompen met de Achterhoekse vlag voor jong en oud. Met onze klompen kan je binnens- en buitenshuis laten zien dat je een trotse Achterhoeker bent! Bij ons vind je namelijk stevige en mooie houten klompen voor buiten, maar ook warme en zachte klompsloffen voor binnen. Trek je ze liever niet aan? Wij hebben ook vogelhuisjes in de vorm van een klomp met de Achterhoekse vlag voor in de tuin. Of laat het zien bij een verfrissend biertje met de flesopener klomp of de doppenvanger klomp met de Achterhoekse vlag. Maor denk d-r an, geen alcohol onder de achttiene! Un flesken fris ku-j d-r ook met losmaken.

Achterhoekse vlag klompen

Toont alle 5 resultaten

Achterhoekse vlag klompen

De houten Achterhoekse vlag klompen zijn gemaakt om écht te dragen, bijvoorbeeld  voor in de tuin of op het werk. Ben je op zoek naar de juiste klompmaat of wil je de klompen eerst in het echt bewonderen? Dat kan! Wij zijn ook te vinden in onze fysieke winkel die gevestigd is in het schitterende Doetinchem. Het is ook meugelijk om ow bestelling op te haal’n, as i-j toch in de buurte bunt. Van maondag t/m donderdag steet onze deure van 08:00 tot 16:30 veur ow los. En op vri-jdag en zaoterdag ook, maor dan ietsje körter.

Onmundig assortiment en oldewetse service

Bij Barstens Mooi Spul vind je Achterhoekse vlag klompen én andere producten van de beste kwaliteit. Samen met ons team streven wij naar een goede service en een snelle levering. Jouw bestelling wordt binnen 24 uur geleverd en de bezorgkosten zijn gratis vanaf €40! Daardoor kan je gemakkelijk online een leuk cadeautje bestellen voor een goede vriend, familielid of klantrelatie! Wil je grote aantallen bestellen? Daarvoor kan je vrijblijvend een offerte aanvragen! He’j nog vraogen? Bel, chat of mail ons en wi-j helpt ow graag wieter!