Winkelmand

T-shirt I Love De Achterhoek

9,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Laat dit t-shirt voor jou spreken! Met dit t-shirt maak je aan iedereen duidelijk dat je van de Achterhoek houdt. Het I Love De Achterhoek T-shirt is exclusief verkrijgbaar bij Barstens Mooi Spul. Draag hem naar de Farm & Country Fair, de Zwarte Cross, de Graafschap of gewoon wanneer jij dat wil! Dizzen möt i-j toch hebb-m?! Is dit I Love De Achterhoek T-shirt niks voor jou? Geef hem cadeau aan een vriend, vriendin, tante. vader of buurman! Leuk om te geven én te krijgen.

 

BESTEL I LOVE DE ACHTERHOEK T-SHIRT

Dit exclusieve t-shirt van Barstens Mooi Spul is te gaaf om te laten liggen! Bestel hem voor 16.00 uur op werkdagen en ontvang hem morgen al in huis. Wil je hem NU hebben? Kom langs bij ons in de winkel in hartje Doetinchem! Daar hebben wij nog meer Achterhoekse vlag producten. Dan kan je het t-shirt ook direct passen om te kijken of het staat!

Vragen? Bel, mail of chat met ons. Wi-j helpt ow graag wieter!

Belangrijke productkenmerken

Het zwarte I Love De Achterhoek T-shirt van Barstens Mooi Spul. Het T-shirt is voorzien van een bedrukte tekst in de groene kleuren van de Achterhoekse vlag. Hij is te verkrijgen in maten S t/m XL. Geschikt voor mooie deerntjes én stoere kearls!

Productkenmerken

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL

Anderen bekeken ook