Achterhoekse vlag rompertjes

Wat leuk da’j d’r bunt! En noe wi-j d’r toch bunt, ku-j meteen ff een rompertje veur ow kleine vrind uutzoeken. Want zeg eerlijk, deze Achterhoekse vlag rompertjes zijn toch te schattig?! Zie het voor je: al die barstens mooie blagen met onze Achterhoekse rompertjes… Daar worden we blij van! We hebben rompertjes met verschillende opdrukken, in meerdere maten en in diverse kleuren.

Enig resultaat

Achterhoekse vlag rompertjes

De barstens mooie rompertjes zijn verkrijgbaar in maten 68 en 80. Voor baby’s rond 6 maanden. De Achterhoekse vlag romper is voorzien van een envelophals. De stof is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, roze, blauw, donkerblauw, grijs en wit.

Rompertjes bij de Prénatal

Wist je dat onze Achterhoekse vlag rompertjes ook verkrijgbaar zijn bij de Prénatal in Doetinchem? Da’s een knap staaltje samenwerking. Want dat doen we graag: samenwerken. Dus loop eens bij de Prénatal naar binnen om jouw Achterhoekse romper te scoren. Of ga een paar straatjes verderop en kom langs bij onze fysieke winkel. Wel zo gezellig!