Winkelmand

Kind EK Achterhoek T-Shirt

16,95

Grote aantallen of hulp nodig?

info@barstensmooispul.nl 0314-324933

Productbeschrijving

Achterhoekse trots Klaas-Jan Huntelaar in de basis van ons Oranje. Of misschien wel Siri Worm bij de Oranje Leeuwinnen! Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wie je favoriete speler is, wanneer het Nederlands Elftal speelt is het hele land in de ban van voetbal. Dit EK Achterhoek t-shirt is dan hét shirt dat jij moet hebben! De oranje romp laat zien dat je trots bent op het land, de Achterhoekse vlag mouwen geven een knipoog naar onze mooie regio. Toch liever helemaal in het oranje? Dan hebben we nog een ander EK Oranje t-shirt voor je! Dit zijn beide varianten voor kinderen, maar we hebben ook een heel gaaf EK Achterhoek t-shirt voor volwassenen. Matcht mooi bij elkaar!

Kind EK Achterhoek t-shirt bestellen?

Wanneer i-j ‘t shirt onbedrukt besteld, wördt ie de volgende dag thuusbezorgd. Maar: je kan het shirt ook laten bedrukken! Super leuk wanneer ze een favoriete speler hebben, ze graag rondlopen met eens t-shirt met hun eigen naam of als het misschien wel “opa’s favorietje” is! Wat je er ook op wil zetten, het kan. Houd er wel rekening mee dat dit de levertijd met een paar dagen vertraagd. Maor dan he’j ook wat!

Belangrijke productkenmerken

Het EK Achterhoek t-shirt is nauwsluitend en heeft een mooi model. Het shirt heeft een V-hals, die netjes is afgewerkt met een zwarte rand. Hierdoor kriebelt het niet! De stof is soepel en luchtig, waardoor je het shirt ook op warme dagen kan dragen. Enne, dat kan sowieso ook tijdens het WK of de Nations League of…

Productkenmerken

Extra informatie

Gewicht

0,2 kg

Kleur

Oranje

Maat

92, 104, 116, 128, 140, 152, 164

Anderen bekeken ook